Zadar

POČETAK VELIKIH RADOVA I GUŽVI U PROMETU

FOTO: Privremena regulacija na najprometnijima cestama u Zadru

Iako je turistička sezona iza nas, na zadarskim prometnicama, a osobito na parkiralištima Poluotoka, vlada neopisiva gužva.

ZADAR- Iako je turistička sezona iza nas, na zadarskim prometnicama, a osobito na parkiralištima Poluotoka, vlada neopisiva gužva.
Na istočnom i zapadnom dijelu Grada uvedene su privremene regulacije prometa - jedna zbog izgradnje rotora na raskrižju ulica Ivana Meštrovića i Franje Tuđmana kao uvertira u velike radove na projektu Benka Benkovića s Putem Nina te izgradnje tzv. lijevog skretača i proširenja ulice kroz Vruljicu.
Grad Zadar je investitor ta dva cestovna zahvata kao i kružnog toka na Meladi čija je gradnja u tijeku, a ne zna se tko izvodi radove.

Hrvatske ceste su bez velike pompe danas započele s radovima na državnim cestama u projektu nazvanom prolaz kroz Zadar. Jučer poslijepodne je postavljena privremena regulacija koja je označena i na Murvičkoj ulici. S tamošnjeg rotora od danas skretanje prema Bulevaru nastavkom Ulice Hrvoja Čustića postaje slijepa ulica. Kako će to izgledati u praksi, kada se promet preusmjerava na istočni kolnički trak četverotračne Ulice Ante Starčevića, pokazat će vrijeme. Za sada pokazujemo fotografijama kako izgleda privremena regulacija u Zadru.

PRIKAŽI KOMENTARE (13)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA