Zadar

GRAĐANI SE MOGU NAJAVITI PUTEM TELEFONA I MAILA, ALI

FOTO: Red ispred policije puno duži od postavljene tende

I baš danas kad su se naši radijski voditelji našalili da nova zadarska kletva glasi: "Dabogda mora u MUP", ponovno je uslikan prizor velikih gužvi ispred zgrade PU zadarske.

I baš danas kad su se naši radijski voditelji našalili da nova zadarska kletva glasi: "Dabogda mora u MUP", ponovno je uslikan prizor velikih gužvi ispred zgrade PU zadarske. Slike govore da se stanje ni nakon mjesec i pol dana i opetovanih apela građana nije promijenilo.

Ipak, od prije dva tjedna novost je tenda koja je postavljena ispred ulaznih vrata, a pod kojom su se građani skupili kako bi uhvatili bar malo hlada i odmora od sunca koje nas ne štedi. Točnije, onaj dio građana koji stanu pod nju, jer je puno kraća od reda ljudi koji vani čekaju svoje dokumente radi pridržavanja epidemioloških mjera o fizičkoj udaljenosti. Ipak, baš ovi prizori koji su u Murvičkoj ulici česti, kontriraju tom istom pravilu.

- Pozivamo građane da se ne izlažu bespotrebno suncu i vrućinama, već da nam se prethodno jave putem maila ili telefona i s našim službenicima dogovore termin. Dokumente ne treba produživati i oni vrijede za vrijeme trajanja epidemioloških mjera, naglasila je još jednom glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

PRIKAŽI KOMENTARE (7)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA