SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 9662File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '9662', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO Turistička zajednica: Bio je to najmasovniji zajednički doček ikad u Zadru - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

NA TRGU NAZDRAVILI DUKIĆ, PALEKA I PEFA

FOTO Turistička zajednica: Bio je to najmasovniji zajednički doček ikad u Zadru

Iz Turističke zajednice Grada Zadra putem priopćenja za javnost javljaju kako je doček nove 2020. godine bio "najmasovniji zajednički doček ikad zabilježenom u našem gradu."

NOVO Iz Turističke zajednice Grada Zadra putem priopćenja za javnost javljaju kako je doček nove 2020. godine bio "najmasovniji zajednički doček ikad zabilježenom u našem gradu."

- Deseci tisuća Zadrana ispratili su Staru i dočekali Novu godinu na najmasovnijem zajedničkom dočeku ikad zabilježenom u našem gradu. Zbog ugodnog vremena, a još više zbog vrhunskih zabavljača na pozornici na Narodnom trgu i na onoj „Adventa u Zadru 2019." Doček Nove se pretvorio u veliku masovnu feštu na Poluotoku, šušur za pamćenje u kojem su sudjelovale sve generacije Zadrana i njihovih gostiju i na kojem su prevladale dobre vibracije s puno dobrih želja u godini koja slijedi, zadnjoj drugog desetljeća ovog stoljeća.

Na Narodnom trgu su nekoliko tisuća ljudi zabavljali najprije grupa Jungle Boogie, a potom i veterani omiljene grupe Dalmatino čije pjesme, bilo je očito, znaju baš svi. Kad je ponoć stigla uz „Dvi sestre blizanke" i „Croatiu, na pozornici su već bili gradonačelnik Zadra Branko Dukić i direktor Turističke zajednice grada Zadra Mario Paleka, dok je zadnje sekunde do ponoći odbrojavao sjajni voditelj Mario Petreković. Gradonačelnik je s čašom pjenušca svima poželio sretnu i uspješnu Novu godinu. I tad je krenulo masovno čestitanje i dobre želje. U tim je trenutcima Narodni trg bio pretijesan za sve koji su na njega željeli doći, svaki je kvadrat bio prepunjen.

A na pozornici „Adventa u Zadru" su prašili najprije grupa Zaratino, a nakon njih "puknuta ekipa" iz sjajnog splitskog TBF. Posjećenost adventskih trgova, bez obzira na odličnu atmosferu na Narodnom trgu i zabave u nizu zadarskih klubova, pa i onih na Poluotoku, poput Kulta i Dišpeta te Gume, bila identična na posjećenijem koncertima „Adventa u Zadru 2019.

TBF su još jednom dokazali da su vrhunski zabavljači koji i u Zadru imaju mnoštvo poklonika tako da na štekatima adventskih kućica nije bilo slobodnih mjesta, kao što se bez puno strpljenja nije moglo proći ispred pozornice i inače preko adventskih trgova.

Uostalom, i sve okolne kalete su bili u nekim trenutcima neprohodne, pa je sjajni Mario Petreković koji je simultano vodio programe na obje pozornice morao pokazati pravu virtuoznost kako bi svako malo bio što na jednoj što na drugoj bini. Zadranima se novogodišnja noć produžila do sitnih sati, a zabave je na kraju najviše bilo na adventskim trgovima kada su momci iz Zaratina opet preuzeli instrumente i mikrofone od TBF-a.

Najsloženiji i najbolje organizirani „Advent u Zadru" nastavlja se sve do kraja tjedna, poručuju iz TZ-a.

Večeras će na pozornicu na Trgu Petra Zoranića izići grupa Vista i Zoran Jelenković, u četvrtak posjetitelje zabavlja DJ Ante, u petak je koncert Marka Škugora, a u subotu adventski programi završavaju koncertom Vanne.

RANIJE Prohladna noć nije spriječila Zadrane da u velikom broju na otvorenome dočekaju Novu godinu.

Doček na Poluotoku odvijao se na tri lokacije - Martine Thomas i INSD Enterprise zabavljali su publiku na Forumu, Zaratino i TBF zauzeli su adventsku pozornicu, dok su za slavljeničku atmosferu na Narodnom trgu bili zaduženi Jungle Boogie i Dalmatino. Sa Zadranima i njihovim gostima na Narodnom trgu odbrojavao je i gradonačelnik Branko Dukić. Kao i prošle godine, gradonačelnik je prisutnima poželio uspješnu novu godinu nazdravivši s direktorom Turističke zajednice Grada Zadra, Marijem Palekom, te svojim prijateljem Šimom Šopićem - Pefom.

Na žalost brojnih Zadrana, i ove je godine doček u Zadru prošao bez vatrometa u organizaciji TZ-a.

Atmosferu novogodišnje noći u Zadru prenosi vam naš fotograf Marko Dimić kroz veliku fotogaleriju.

 

Doček Nove godine na otvorenom u Zadru
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA