Zadar

ZAVRŠEN OČEVID PROMETNE NESREĆE NA D8

FOTO: U frontalnom sudaru poginuo Zadranin, u bolnici obitelj s djetetom

Jutros, oko 10,15 sati na Državnoj cesti 8 između Murvice i Crnog dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila.

NOVO U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 10,15 sati na Jadranskoj magistrali (D8) između Murvice i Crnog smrtno je stradao 43-godišnji vozač Fiata (ZD).

Prema rezultatima očevida sumnja se da je 43-godišnji Zadranin upravljajući osobnim automobilom u smjeru Murvice iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s tegljačem Scania (OS) kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak. 

Nakon sudara Fiat se odbio u Peugeot (ZD), kojim je u smjeru Murvice upravljao 46-godišnjak. U Peugeotu su se nalazili 41-godišnja supruga vozača i njihovo petogodišnje dijete. Cijela obitelj trenutno se nalazi u zadarskoj bolnici, a težina ozljeda još nije poznata. Vozač tegljača prošao je bez ozljeda. Za vrijeme trajanje očevida promet ovom dionicom državne ceste bio je obustavljen.

RANIJE Jutros, oko 10,15 sati na Državnoj cesti 8 između Murvice i Crnog dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali šleper i dva automobila, jedna je osoba smrtno stradala, a više je ozlijeđenih osoba. Doznajemo da su u nesreći sudjelovala dva vozila zadarskih registracijskih oznaka, Peugeot i Fiat. Iz jednog vozila smrtno je stradala muška osoba, dok su iz drugog dvije teško stradale.

Na teren su upućeni policajci, vatrogasci i HMP, a promet tom dionicom D8 je u potpunosti obustavljen i odvija se obilazno kroz poslovnu zonu.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA