SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713823200 AND gallery_id = 9560File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713823200, '9560', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: U noći podmetnut požar na gradilištu na Relji - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

ŠTETA 100 TISUĆA KUNA

FOTO: U noći podmetnut požar na gradilištu na Relji

Požar je izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari, a uslijed čega je kontejner u potpunosti izgorio

Oko 3 sata u noći u Glagoljaškoj ulici na Relji, na gradilištu budućeg Centra kreativnih industrija, izbio je požar na građevinskom kontejneru u vlasništvu trgovačkog društva.

Požar su ugasili djelatnici JVP Zadar te je na mjestu događaja izvršen očevid kojim je utvrđeno kako je požar izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari, a uslijed čega je kontejner u potpunosti izgorio, izvijestila je zadarska policija.

Materijalna šteta iznosi oko sto tisuća kuna, a u tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Doznajemo kako je vrijednost samog kontejnera oko 15 tisuća kuna, dok ostatak štete čine vrijedni alati koji su bili unutra, a u požaru su potpuno uništeni.

Riječ je o iznimno uređenom gradilištu tvrtke Sitolor iz Slavonskog Broda koje ima i anagažiranog čuvara. Zanimljivo je kako je nepoznati počinitelj znao točno u kojem će trenutku čuvar biti nakratko odsutan. Nasreću, oprema je osigurana.

Požar na gradilištu na Relji
Foto: 057info (Krešimir Sorić)
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA