SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714082400 AND gallery_id = 9265File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714082400, '9265', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Uz njih ne blijedi sjećanje na talentiranog zadarskog košarkaša - Vijest - 057info - Zadar

Sport

SLOVENCI OSVOJILI TURNIR TOMISLAV KNEŽEVIĆ

FOTO: Uz njih ne blijedi sjećanje na talentiranog zadarskog košarkaša

U legendarnim Jazinama završilo je 15. izdanje memorijalnog turnira "Tomislav Knežević", koji se i ove godine održao u organizaciji KK Zadar i Košarkaškog saveza Zadarske županije.

U legendarnim Jazinama završilo je 15. izdanje Međunarodnog memorijalnog juniorskog košarkaškog turnira "Tomislav Knežević", koji se i ove godine održao u organizaciji KK Zadar i Košarkaškog saveza Zadarske županije.

Nakon današnje pobjede protiv momčadi s Borika rezultatom 73 - 82 i treće pobjede u tri utakmice, prvo mjesto izborila je slovenska momčad KK Cedevita Olimpija. Drugo mjesto pripalo je ujedno i najmlađoj momčadi na turniru KK Zadar, nakon trijumfa 86 - 69 protiv talijanskih vršnjaka iz BC Lissone.

Trećeplasirani košarkaši iz KK Sonik Puntamika pružili su danas dosta dobar otpor protiv momčadi Cedevite Olimpije, a četvrto mjesto zauzeli su Talijani iz Lissone, koji nisu upisali niti jednu pobjedu protiv iznad navedenih momčadi.

Nakon dva dana turnira u spomen na talentiranog zadarskog košarkaša koji je 2003. godine preminuo od posljedica prometne nesreće, svoje dojmove podijelio je organizator turnira, ujedno i profesor tjelesne i zdravstvene kulture, Zoran Veselinović.

- Zadovoljan, sretan, još jedno izdanje uspješno smo priveli kraju. S posebnim užitkom to radim svake godine pa će tako biti i dalje za našeg Tomislava. Jedna lijepa tradicija je nastavljena, obitelj Knežević stoji iza svega ovoga, imam njihovu podršku, a to mi je najvažnije.

 

 

Košarkaški turnir u spomen na Tomislava Kneževića
Foto: 057info (Krešimir Sorić)
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA