SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714082400 AND gallery_id = 10620File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714082400, '10620', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Uz Put Bokanjca grade se tri nove stambene zgrade - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

BOOM STANOGRADNJE SE NASTAVLJA

FOTO: Uz Put Bokanjca grade se tri nove stambene zgrade

"Boomu" stanogradnje izvan šireg centra grada pridružili su se novi investitori koji uz Put Bokanjca grade tri stambene zgrade.

"Boomu" stanogradnje izvan šireg centra grada pridružili su se novi investitori koji uz Put Bokanjca grade tri stambene zgrade.

Dvije se nalaze na raskrižju s Ulicom Jurja Križanića, u prostoru omeđenom tom i Ulicom Vlade Janjića Ćape. U jednoj zgradi nalazit će se 8, a u drugoj 9 stambenih jedinica. Osim prostora za građevinsku tablu, povezani investitori, Ira Nuić i nova tvrtka Gupta u vlasništu Igora Nuića, dijele i zajedničkog projektanta i nadzornika, Stjepana Vučemilovića, te izvođača - zadarsku tvrtku Barić gradnju.

Ovih će dana građevinska tabla biti postavljena 500 metara niz ulicu, nasuprotiv "Veterinarske stanice". Kako doznajemo, susjedima baš i nije bilo drago što se na toj lokaciji gradi stambena zgrada s četiri etaže, od čega tri nadzemne. No, građevinska dozvola je dobivena, a pripremne radove izvodi Koning.

U punom su zamahu i radovi na izgradnji stambenih zgrada u blizini te dionice, o kojima smo već pisali. Sve je to zabilježio naš fotograf Krešimir Sorić.

Radovi uz Put Bokanjca
Foto:
PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA