SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 8165File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '8165', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Vatreni i humanitarni skokovi 12. dm millennium jump - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA ZADARSKOJ RIVI

FOTO: Vatreni i humanitarni skokovi 12. dm millennium jump

Uz tri glavna, ove godine skače se i Vatreni skok u navijačkim dresovima kojim će okupljeni humanitarci obilježiti uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Na zadarskoj rivi održan je 12.dm millenium jump  koju organizira zadarska udruga Propela uz sponzora dm.

Uvertira prvom skoku bila je prezentacija škole plivanja Latica za koju od samog početka odlazi dio prihoda prikupljenog od kotizacije.

Uz tri glavna skoka, ove godine je priređen i Vatreni skok u navijačkim dresovima kojim će okupljeni humanitarci obilježiti uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

"S posebnim zadovoljstvom dm svake godine podržava milenijski skok kako bismo malim plivačima Škole plivanja Dječjeg vrtića Latica pokazali kako mislimo na njih i kako bismo ih, uz svesrdnu podršku zajednice, potaknuli da hrabro nastave dalje. Malo toga nas može inspirirati kao trud i napredak djece koji pratimo već 12 godina i u dm-u smo ponosni i krajnje zahvalni što smo dio tog napretka", izjavila je Martina Markota iz dm-a.

Svaka skakačica i svaki skakač uplatom kotizacija podržali su daljnji rad Škole koja je osnovana 2007. godine, a koju je u 12. godina postojanja pohađalo više od 230 djece s teškoćama u razvoju.

Uz donaciju Školi plivanja, dm millennium jump će ove godine pomoći i Antoniji Iglić iz Bibinja koja boluje od teške bolesti kostiju, a čijem je liječenju namijenjen prihod od prodaje zdravog dmBio ručka koji se priprema za sudionike i prodaje po simboličnoj cijeni od 5 kuna po porciji.

 

dm Millennium Jump 2018
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA