SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713909600 AND gallery_id = 9780File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713909600, '9780', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO/VIDEO: Razigrane maske zaključile drugi dan Karnevalića 057 - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

NAJVESELIJE MAŠKARANO DOGAĐANJE U GRADU

FOTO/VIDEO: Razigrane maske zaključile drugi dan Karnevalića 057

Karnevalić 057 održan je u okviru Zadarskog karnevala, uz podršku Grada Zadra, TZ Grada Zadra te sponzora, Maraske, Poliklinike Vrdoljak i Tvornice kruha

Nastupom skoro 600 djece iz 17 vrtićkih skupina završen je tradicionalni 057 karnevalić, koji je i ove godine u dva dana okupio maštovitu djecu iz gradskih i prigradskih vrtića, koji su s odgojiteljicama tjednima pripremali kostime kako bi se prezentirali publici.

Djeca iz DV Zvjezdice nosile su maske zdrave i nezdrave hrane, od druge prehrane tu su bile slatke jagode DV Lastavica i gljive DV Zlatna lučica, a sve su skuhali kuhari sa Smiljevca. Kaljani iz DV Srdelica prikazali su klaunove, PO Maslačak zvjezdice a PO Ciciban vječnu temu - Miki i Mini. Iz Jazina su došle vesele pidžame, iz Vrapčića vesele note, a nisu tužni bili niti eko roboti koje su dovela djeca iz Duge.

Vječno sretni klinci, to smo mi; pjevamo, plešemo, volimo se svi! Sunčev sjaj sakriven nam u džepu; puni boja sreće u zagrljaju lijepu. Nek se duge kose zavijore sad; šaren naš dom smješten je u hlad, pjevali su Trolovi iz DV Bambi. - Bomboni, kolači, duga i ples; ostavi na stranu sav taj crni stres! Šljokice, zvjezdice-naša to je fora; glavno da i pjesma nije sasvim spora. Veselja, vatrometa i radosti mora; pridružite se svi dok ne svane nam zora!


View on YouTube

- Svima na svijetu sunce je drago, ono je naše najveće blago. Sija za djecu crnu, sija za djecu žutu, sija za djecu bijelu, grije planetu cijelu. Tako i svako dijete  igrati se može s djetetom bilo koje boje kože, poručila su djeca DV Sunce PO Vladimir Nazor.

Nakon dviju morskih maski - ronioca iz Tratinčice i Baby Shark DV Vala povorku je zaključio DV Kockica maskom ptice.

Karnevalić 057 održan je u okviru Zadarskog karnevala, uz podršku Grada Zadra, TZ Grada Zadra te sponzora, Maraske, Poliklinike Vrdoljak i Tvornice kruha. Mališanima koji su sudjelovali u povorci organizatori su osigurali sokiće i krafne.

Karnevalić 057 - 2020., 2. dan
Foto: 057info (Krešimir Sorić)
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA