SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713823200 AND gallery_id = 8376File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713823200, '8376', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Zadar lako protiv Gorice, pravi ispit bit će Mornar - Vijest - 057info - Zadar

Sport

POBJEDA U 3. KOLU HT PREMIJER LIGE

FOTO: Zadar lako protiv Gorice, pravi ispit bit će Mornar

Od samog početka vidjelo se kako gosti nemaju kvalitetu kojom bi ugrozili Zadar

U utakmici 3. kola HT premijer lige košarkaši Zadra sprali su gorak okus poraza protiv Zaboka i Olimpije, porazivši inferiornu Goricu rezultatom 97:80. Od samog početka vidjelo se kako gosti nemaju kvalitetu kojom bi ugrozili Zadar, koji i dalje traži svoju igru, pa će tek nedjeljna utakmica protiv Mornara biti pravi test za ovu momčad, a vjerojatno i odlučujuća za sudbinu trenera Aleša Pipana, čiji su odlazak navijači zazivali na tribinama.

Zadar je od početka uspostavio dominaciju pod koševima te već nakon tri i pol minute vodio rezultatom 11:2. Gosti smanjuju razliku jednom tricom a Zadar opet radi seriju od 9:0 te odlazi na velikih 20:5. U tom trenutku bilo je jasno da o pobjedniku neće biti dilema, pa je bilo zanimljivo gledati učinak pojedinih igrača. Opet u oči upada loša šuterska forma Marija Littlea, koji bi u tom segmentu morao biti vođa ove ekipe, a poentira isključivo iz slobodnih bacanja i polaganja. Zbog dobrog rezultata priliku dobivaju i igrači iz drugog plana - Planinić, Brzoja i Marić.

Nakon prve četvrtine koja je riješena rezultatom 32:14 u drugoj je nastalo lagano zatišje, izazvano ponajviše Pipanovom željom da probudi nekog od igrača s klupe. Priliku je iskoristio Planinić, postigavši sedam poena, a prednost je do poluvremena neznatno narasla na 53:32. Treću četvrtinu Zadar je u neobaveznoj igri uspio izgubiti, no zaliha je bila dovoljna da uz 20:20 u posljednjoj četvrtini konačni rezultat bude 17 poena razlike.

Po 15 poena za Zadar su postigli vrlo dobri Grant i Vuković (šut 7-7, 9 skokova, 5 asistencija!), dok je Goričane predvodio Marin Zrnić s 21 poenom.

Zadar bez muke savladao Goricu na Višnjiku
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA