SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713391200 AND gallery_id = 7816File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713391200, '7816', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Zadar u utakmici za Hrvoja goste ispratio s pet komada u mreži - Vijest - 057info - Zadar

Sport

NEZAUSTAVLJIVO GAZI PREMA 2. HNL

FOTO: Zadar u utakmici za Hrvoja goste ispratio s pet komada u mreži

U 23. kolu 3. HNL jug Zadar je, pred više od 1.500 gledatelja, pobijedio Neretvanac iz Opuzena s uvjerljivih 5:1

Bila je to utakmica o kojoj će se još dugo pričati. Atmosfera, kakvu nogometni Zadar nije doživio već popriličan broj godina. I nadasve, utakmica i atmosfera kakvu je zaslužio naš Dvanaesti anđeo - Hrvoje Ćustić, kojemu je sve to i bilo posvećeno.

U 23. kolu 3. HNL jug Zadar je, pred više od 1.500 gledatelja, pobijedio Neretvanac iz Opuzena s uvjerljivih 5:1. Što se rezultata tiče, sve riješeno u manje od 10 minuta, između 15. i 24., kada su Zadrani ekspresno postigli četiri zgoditka.

Mrežu gostiju načeo je u 15. minuti Antonio Repić, nakon sjajnog prodora po lijevoj strani Vinka Petkovića, koji je servirao suigraču loptu na zicer. Tri minute kasnije Repić je iznudio kazneni udarac, kojega je sigurno realizirao Dragan Župan i potom potrčao u zagrljaj Tornada na južnoj tribini. Na 3:0 povisio je Kristijan Jurić u 21. minuti, opet na asistenciju razigranog Petkovića, da bi još tri minute kasnije Karlo Torbarina zabio krasan pogodak sa 15 metara u donji lijevi kut za 4:0.

Tada se zadarska momčad malo umirila pa je Neretvanac pred kraj prvog poluvremena uspio smanjiti na 4:1 zgoditkom Stanislava Vasilja. Drugo poluvrijeme za igrače Vjerana Simunića bilo je samo odrađivanje posla, a što se poteza tiče vrijedi istaknuti još jedan lijep zgoditak Torbarine za konačnih 5:1.

Odavno se zadarskim nogometašima nije pljeskalo sa čak tri tribine, one istočne, na kojoj je bilo više 1000 gledatelja, sjeverne, na kojoj su bila smještena djeca iz škole nogometa te južne, na koju se vratio Tornado i pjesmom 90 minuta bodrio svoju momčad. Naravno, uz skandiranje u više navrata: HRVOJE ĆUSTIĆ - ZADARSKO SRCE.

Split izgubio od Kamena
Kako smo nedavno pisali, borba za izravni ulazak u Drugu ligu vodit će se, prema svemu sudeći, između Splita i Zadra. Split je u ovom kolu neočekivano na svom terenu izgubio od Kamena 3:4, pa se Zadar bodovno izjednačio s konkurentom za viši rang.

Pobjeda Zadra za dvanaestog anđela
Foto: 057info (Antonio Pejić)
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA