SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 10489File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '10489', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Zadar ubacio šest golova u mrežu Arbanasa - Vijest - 057info - Zadar

Sport

PROBILI TAKTIKU

FOTO: Zadar ubacio šest golova u mrežu Arbanasa

U 12. kolu 1. ŽNL Zadarske HNK Zadar je pobijedio NK Arbanasi rezultatom 6:0.

U 12. kolu 1. ŽNL Zadarske HNK Zadar je pobijedio NK Arbanasi rezultatom 6:0.

Današnji gradski derbi je prigodno uvršten u program obilježavanja nadolazećeg Dana Grada Zadra i sv. Krševana, no utakmica je odigrana bez prisutnosti gledatelja zbog poštivanja epidemioloških mjera.

Gosti su u prvih 10 minuta visoko postavili svoju obrambeni blok ne dopustivši Zadru stvaranje prilika. Probili su domaćini takvu taktiku gostiju i poveli u 10. minuti kad je Begonja pospremio loptu u mrežu iz blizine. Vasilj je ubacio, Jurica na drugoj stativi spustio glavom za strijelca Begonju. U 16. minuti opet ubacuje Vasilj, ovaj put iz kornera, u skoku je najviši Kevrić i pogađa za 2:0. Raspoloženi Vasilj je u prodoru i tri minuta kasnije, upućuje udarac koji se odbija od stopera Arbanasa Ramova i završava u mreži. Katuša je danas odigrao dosta dobru utakmicu i to protiv svog bivšeg kluba čiji je član bio do 15. godine. Prvi pogodak je postigao u 24. minuti nakon što je prihvatio loptu na 10-ak metara od gola koja mu se odbila od grede poslije efektnog udarca Josipa Anića. Drugi pogodak postiže u 35. minuti poslije još jednog dobro prodora Vasilja po svojoj lijevoj strani. Do kraja poluvremena se u strijelce upisao i Zdrilić nakon jednog solo prodora u 38. minuti. Rezultat prvog poluvremena bio je 6:0, a pokazat će se kasnije i konačan. U drugom poluvremenu Zadar je imao više prilika u kojima je glavni akter bio Begonja, ali istakao se gostujući vratar Radović. Arbanasi su zaprijetili dva puta preko Šimunovića i Čorka, ali nisu uspjeli postići počasni pogodak. Zadar je ovom pobjedom pobjegao prvom pratitelju pridraškom Hajduku na 7 bodova. U srijedu bi se trebala odigrati odgođena utakmica protiv spomenutog protivnika nakon čega ostaje odigrati još samo posljednje kolo idući vikend i otići na zimsku stanku.

 

 

HNK Zadar pobijedio Arbanase
Foto: HNK Zadar
PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA