SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714168800 AND gallery_id = 7394File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714168800, '7394', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO/VIDEO: Zadrani pohrlili u otvoreni Supernova centar - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

NAKON DVA MJESECA SANACIJE

FOTO/VIDEO: Zadrani pohrlili u otvoreni Supernova centar

Trgovački centar Supernova jutros je otvorio vrata, dva mjeseca nakon što je zatvoren zbog posljedica poplave.

Trgovački centar Supernova Zadar jutros je otvorio vrata, dva mjeseca nakon što je zatvoren zbog posljedica poplave. Stotinjak kupaca nestrpljivo je dočekalo ulazak u centar koji je u odnosu na rujan doživio neznatne promjene.

Iako su postojala nagađanja kako više trgovina neće otvoriti, ili će biti otvorene privremeno do novogodišnjih praznika, jutros je sve demantirano.

- Spar Supermarket otvorit će do kraja studenog kada završe radovi na njegovoj obnovi, budući je od svih trgovina on pretrpio najveća oštećenja. C&A je izmješten u šator na parkiralištu zbog radova na spajanju postojećeg dijela centra i novog u gradnji, a zbog čega su unutar samog centra relocirane i trgovine poput Elipsa, Baby centra i Marasa, a koje su se nalazile na granici između postojećeg i novog dijela.

Nakon dovršetka novog dijela C&A se vraća u centar. Izvan funkcije još uvijek su pokretne trake na zapadnom ulazu iz garaže, no i one će uskoro biti u funkciji, do kad posjetitelji mogu koristiti dizalo, kaže voditeljica centra Iva Surić.

Novi dio centra bit će gotov na proljeće, kako je ranije planirano.

U prostoru nekadašnjeg C&A smješten je Božićni sajam s prepoznatljivim kućicama i ugostiteljskom ponudom.

U centru su organizirane različite akcije i promotivni popusti, a prvi dan završava večernjim koncertom na kojem nastupa Jole.

 


View on YouTube

Otvaranje Supernove
Foto: 057info (Marko Dimić)

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA