Kultura

SLOBODAN ULAZ NA KONCERTE

Furamo se na Bersu u subotu, Zadarski komorni u ponedjeljak

Koncertni ured Zadar najavio je dva nova koncerta - u subotu iz Ciklusu Bersa, a u ponedjeljak počinje sezona Zadarskog komornog orkestra.

Koncertni ured Zadar najavio je dva koncerta - u subotu iz ciklusa Bersa, dok će u ponedjeljak Zadarski komorni orkestar otvoriti novu sezonu.

Prvi koncert priredila je Glazbena škola Blagoje Bers. Pod nazivom Furamo se na Bersu, održat će se u subotu u 19 sati u Sveučilišnoj dvorani.

Nekadašnji učenici zadarske Glazbene škole Blagoje Bersa, danas uspješni studenti muzičkih akademija, ponovno će prirediti pravi mali Bersin revival, nazvan prema jednom od najvažnijih hrvatskih skladatelja, čije ime nosi zadarska glazbena škola,. Ove godine nastupit će Natalija Papić, Luka Šindija, Mihovil Buturić, Linda Primožić, Lucija Paleka, Luka Petričić, Angela Idžojtić i Adrian Valčić.

Drugi koncert i prvi u novoj sezoni priredit će Zadarski komorni orkestar u ponedjeljak u 20 sati, u katedrali sv. Stošije Zadarskog komornog orkestra. Uz Zadarski komorni orkestar nastupit će solisti: supružnici Marta i Ivan Hut, orguljaši Tea Kulaš i Mihovil Buturić te Tomislav Kovačić. Ulaz na oba koncerta je slobodan

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA