Kultura

OTVORENA KONCERTNA SEZONA

Gitarist Desideri je svirao kao da je iz raja došao

Talijani virtuoz na gitari Aniell Desideri toliko je sinoć impersionirao zadarsku publiku da su mu pojedinci zahvaljivali za nazaboravnu glazbenu večer.

Talijani virtuoz na gitari Aniell Desideri toliko je sinoć impersionirao zadarsku publiku da su mu pojedinci zahvaljivali za nazaboravnu glazbenu večer.  Kao da je iz raja došao, bio je jedan od komentara koji se mogao čuti nakon  njegovog koncerta.

Niti gost iz Napulja nije bio posvećen samo izvedbi svog programa već je komplimentirao lijepi grad u kojem je prvi put nastupio. Desideri je  publici približio svoj zvuk gitare govoreći o jednom od autora kojeg im je otkrio na zadarskom recitalu.

Priliku da vide i čuju kako i što svira Desideri, nisu propustili niti nastavnici gitarističkog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa. Takvu poslasticu im je priuštila njihova dojučerašnja kolegica, gitaristica Melita Ivaković na početku nove koncertne sezone koju je ona kreirala kao nova ravnateljica Koncertnog ureda u Zadru. Na svečanom otvorenja koncertne sezona u sveučilišnoj dvorani, sinoć je glazbeni doživljaj garniran i s čašćenjem vjerne i nove publike.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA