Zadar

IZ UPRAVNOG VIJEĆA

Glavna sestra bolnice tražila razrješenje

Pomoćnica ravnatelja sestrinstvo Darija Katuša, mag.med.techn., nakon što je imenovana na tu dužnost tražila je razrješenje iz članstva Upravnog vijeća zadarska bolnice.

ZADAR - Pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Darija Katuša, mag.med.techn., nakon što je imenovana na tu dužnost tražila je razrješenje iz članstva Upravnog vijeća zadarska bolnice.

Nakon što je Katuša odlukom ravnatelja dr. Željka Čuline imenovana za glavnu sestru bolnice, iz Ravnateljstva je podnesen zahtjev Zadarskoj županiji, kao osnivaču da je razriješi članstva u Upravnom vijeću. Ona je još u srpnju postala član Upravnog vijeća odlukom župana Božidara Longina.

Iako su nadležni u Županiji u početku govorili kako su te dvije dužnosti moguće, da netko tko je član ravnateljstva može biti i u Upravnom vijeću, krajem prošlog tjedna dobili smo informaciju kako će župan uskoro razriješiti Dariju Katušu i imenovati novog člana Upravnog vijeća bolnice. Uz Katušu je župan Longin za predsjednika imenovao Zorana Škrgatića te člana Nikicu Miletića a razriješio kadrove koje je imenovao njegov prethodnik.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA