Zadar

DJEČJE LITNJE IGRE

Glavni mul u Biogradu još jednom postaje dječje igralište

Nakon odličnih Dječjih litnjih igara koje su se održale 12. kolovoza u Biogradu na glavnom mulu sutra nas očekuju još jedne.

Nakon odličnih Dječjih litnjih igara koje su se održale 12. kolovoza u Biogradu na glavnom mulu sutra nas očekuju još jedne. Djeca se za sudjelovanje na ovim igrama mogu prijaviti ranije u turistički ured ili na licu mjesta od 19 do 20 sati. Samo natjecanje počinje u 20 sati.

Ovaj put smo obogatili, odnosno proširili program pa će tako po završetku natjecanja gdje će se igrati djeca, ali i njihovi roditelji za sve sudionike i gledatelje biti poslužene srdele na gradele i slatke fritule koje će se peći na mulu.

Prije samog početka natjecanja djeca će moći uživati u crtanju i igranju "školice" i "twistera".
Prijaviti se mogu djeca od 7 do 12 godina, a svaki prijavitelj dobit će narukvicu i majicu. Isto tako, baš svaki natjecatelj dobit će medalju za sudjelovanje!

Neke od igara u kojima će se moći sudjelovati su: "gusjenica",  "skakanje u vrićama", "prenošenje jaja u žlici", "zavezane oči", "prolaz ispod letve" i neizbježno "potezanje konopa". I roditelji će sudjelovati u igrama te tako podržali svoju djecu.

Cilj ove manifestacije je ponovno oživjeti nekad popularne igre, ali i promicati boravak djece na svježem zraku. Poticanje na oživljavanje igara u realnom, a ne virtualnom svijetu. Animiranje djece na zabavu i smijeh, stvaranje natjecateljskog duha i međusobna interakcija.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA