Zadar

STANJE NA ZADARSKIM CESTAMA

Gradonačelnik prozvao izvođače radova zbog probijenih rokova

Pet dana prije službenog početka turističke sezone i dalje traju radovi na zadarskim cestama. Stoga je gradonačelnik Branko Dukić na početku današnjeg Kolegija prozvao izvođače koji se ne drže zadanih rokova.

Pet dana prije službenog početka turističke sezone, strojevi su i dalje na zadarskim cestama. Stoga je gradonačelnik Branko Dukić na početku današnjeg Kolegija prozvao izvođače koji se ne drže zadanih rokova.

- Većinom se svi drže svojih rokova, osim nekih koji moraju biti upozoreni da mogu dobiti negativnu ocjenu i da kod nas neće biti kalkulacije. Mi izlazimo ususret bilo kome i sve ćemo objetivno priznati. No ono što se ne radi dobro, to ćemo sankcionirati, istaknuo je zadarski gradonačelnik.

S desetak dana zakašnjenja sutra se u promet pušta Ulica Nikole Šubića Zrinskog koju je za Hrvatske ceste rekonstruirao Sarađen. Uvodi se nova regulacija prometa u sklopu koje će se smjer kretanja u Ulici kralja Stjepana Držislava prenamijeniti u suprotan. Radovi i dalje traju i na Putu Stanova. Nakon gotovo osam mjeseci rekonstrukcije, koju za Grad Zadar izvode splitski Cestar i podizvođač Franto Zadar, ova bi dionica za vozila trebala biti dostupna od 15. lipnja.

PRIKAŽI KOMENTARE (18)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA