Zabava

MLADEN PREBRODIO OTKAZANU PRESICU I SUD

Grdović odradio probu na Višnjiku, koncert u najavljenom terminu 15. veljače

Uz do sada najavljene Mladenove goste, na pozornicu će se popeti i još dva izvođača.

Za Mladena Grdovića prošli je vikend bio - radni. Ne na pozornici nego u probnoj dvorani gdje je s pratećim bendom Romantic i ostalim kolegama, koji će biti gosti na njegovu koncertu 15. veljače u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, punom parom uvježbavao program.

Nakon neobične presice u hotelu Kolovare, na kojoj se Mladen nije pojavio, a zatim i vijesti kako je bio spriječen zbog odlaska na Prekršajni sud, što su kasnije i Grdović i njegova supruga demantirali, špekuliralo se o mogućoj odgodi ili otkazivanju koncerta. No sve ide prema planu, a i prodaja ulaznica ide dobro te ih nije puno preostalo, kažu organizatori.

Repertoar  i mnoga iznenađenja što su ih Mladen i prijatelji  pripremili, javljaju iz Višnjika, jamče vrhunsku zabavu. Bit će to retrospektiva najvećih hitova iz četrdesetogodišnje karijere, gotovo tri sata vrhunske zabave i dobrog raspoloženja.

Uz do sada najavljene Mladenove goste, na pozornicu će se popeti  i još dva izvođača. Zadranima su dobro poznati, ali tko su - za sada ostaje tajna.

Vrata dvorane bit će otvorena već od 18,30 sati.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA