Zabava

LA MUSICA

Hana Grubić nakon Benjafesta osvojila i Zagreb

Hana Grubić je u razmaku od tri dana osvojila 1. mjesto na Benjafestu u HNK - u Zadar, a zatim dva prva mjesta u Zagrebu

Katarina Mikulec, Antea Jakešević, Hana Grubić i Ena Nimčević, članice Glazbenog studija Libreto, nastupile su protekloga vikenda na zagrebačkom dječjem festivalu s međunarodnim predznakom La musica. Djevojčice su pozvane na Festival natjecateljskoga karaktera preko poslanih snimki vokalnih izvedbi pjesama koje žele izvoditi i na taj su si način osigurale nastup.

U prvoj polufinalnoj večeri prolaz u finale izborile su Antea Jakešević, Ena Nimčević i Hana Grubić. Prvu nagradu u 3. kategoriji osvojila je Hana Grubić, sa samo dva boda manje od maksimalnoga broja bodova, dok je drugo mjesto osvojila Ena Nimčević.

U finalnoj večeri prvo je mjesto u 3. kategoriji ponovno uvjerljivo, scenski i bodovno, odnijela Hana Grubić (djevojčice su pjevale dvije različite pjesme u dva dana), dok je drugo mjesto odnijela sjajna Ena Nimčević. Na brojnim pohvalama djevojčicama iz Zadra nisu štedjeli niti članovi žirija.

- Djeca su prihvaćena prekrasno, što je nama osobno prvo i primarno. Sve pohvale upućujemo i čitavom organizacijskom timu jer su se zaista potrudili da djeci ovaj Festival ostane u nezaboravnom sjećanju, na svaki mogući način. Dugo nismo čuli toliko talentirane djece na jednom mjestu i da Dinka ili mene netko posjedne u jedan od sudačkih stolaca - bili bismo u velikom problemu... Svatko je i od nas imao svoje favorite. Meni osobno su to bile tri djevojčice - divna djevojčica iz Bugarske, Riječanka i moja Slavonka, Virovitičanka. Ma malo sam rekla..., kaže Ivana Begović Habuš, jedna od vokalnih trenera iz Libreta i voditeljica DZ Libretići.

Hana Grubić je u razmaku od tri dana osvojila 1. mjesto na Benjafestu u HNK - u Zadar, a zatim dva prva mjesta u Zagrebu. Iz Libreta najavljuju i lijepo pjevačko događanje u našem Zadru, Golden voice.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA