Zadar

PROVJERENI PARTNERI

HDZ sklopio koaliciju za izbore, Kalmeta je optimističan

Iz HDZ-a su izvijestili kako na predstojeće lokalne izbore u Gradu Zadru i Zadarskoj županiji izlaze s provjerenim partnerima, HSP-om, SU-om i Reformisti.
Iz HDZ-a su izvijestili kako na predstojeće lokalne izbore u Gradu Zadru i Zadarskoj županiji izlaze s provjerenim partnerima - Hrvatskom strankom prava, Strankom umirovljenika i Reformistima. 

Koalicijske sporazume u ime HDZ-a potpisali su predsjednici županijskog i gradskog odbora Božidar Kalmeta i Šime Erlić, dok su pravaše zastupali Mate Lukić i Ivica Pintur, Stranku umirovljenika Duško Vuković i Branislav Jelenić, a Reformiste županijska i gradska predsjednica Vesna Sabolić i Vlasta Mišurac.

- Riječ je o partnerima s kojima smo i do sada imali vrlo uspješnu suradnju. To je koalicija koja ima znanja, energije i želje nastaviti raditi na razvoju i sigurnoj budućnosti našeg grada i županije. Imamo program koji to jamči, ali i ono najvažnije, ljude koji će to znati provesti u djelo. Optimist sam i vjerujem da će naši građani i ovaj put to prepoznati, poručio je na potpisivanju ugovora Božidar Kalmeta, predsjednik županijskog odbora HDZ-a.

 

 

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA