Zadar

MISTERIOZAN SLUČAJ KOD UGLJANA

Identificirana tijela žena, policija isključila nasilnu smrt

Policija dosad nije došla do saznanja o postojanju kaznenih djela u slučaju dvaju pronađenih tijela kod otoka Ugljana.

NOVO

Provedenim kriminalističkim istraživanjem događaja pronalaska dva tijela ženskih osoba u moru kod otoka Ugljana utvrđena je sumnja da su se dvije žene utopile, izvijestili su danas poslijepodne iz PU zadarske.

- Na temelju rezultata istraživanja i provedene obdukcije utvrđeno je da se radi o dvije rodbinski povezane žene u dobi od 53 i 58 godina s osječkog područja, koje su prethodno zajedno boravile u apartmanu u Ždrelcu na otoku Pašmanu. Provedenom obdukcijom utvrđeno je da je njihova smrt nastupila utapanjem u moru u predjelu Rta Karantun na Ugljanu, nasuprot Ždrelca, tijekom prošlog tjedna.

Kriminalističkim istraživanjem isključeno je postojanje elemenata kaznenog djela, a o događaju će policija dostaviti izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

RANIJE

Policija dosad nije došla do saznanja o postojanju elemenata kaznenih djela u slučaju dvaju pronađenih tijela kod otoka Ugljana.

Podsjetimo, u manje od 24 sata pronađena su tijela dviju nepoznatih ženskih osoba srednje životne dobi. Prvi pronalazak kod Rta Karantun prijavili su ribari u srijedu oko 18 sati, dok je druga dojava stigla u četvrtak oko 13 sati od članova posade broda koji je plovio kod otočića Karantunić. Slučaj dobiva na bizarnosti i zbog činjenice da u posljednje vrijeme PU zadarskoj nitko nije prijavio nestanak ženskih osoba.

Tijela imaju vidljive truležne promjene, a prema prvim procjenama, u takvom su stanju više od tjedan dana. U tijeku je obdukcija i utvrđivanje identiteta.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o dvjema ženama iz Slavonije koje su imale vikendice u Ždrelcu na otoku Pašmanu. Policija je na plaži Sabuša jučer pronašla suncobran i druge stvari za kupanje koje se dovode u vezu s ovim slučajem.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA