Sport

INCIDENT U ŽUPANIJSKOJ NOGOMETNOJ LIGI

Igrač Zadra isključen u 9. minuti: Seronja jedan, dabogda umra

Što se dogodilo da je Ivan Anton Vasilj već u 9. minuti izazvao suca Andija Čačića da ga isključi?

Nesvakidašnja situacija dogodila se na susretu 1. županijske nogometne lige, u kojoj je Zadar na Stanovima, o čemu smo već izvijestili, lagano svladao Sabunjar rezultatom 5:0.

Novoutemeljeni HNK Zadar naslijedio je igrački kadar i infrastrukturu nesuđenog drugoligaša NK Zadar, u svom sastavu imaju nekadašnje mlade reprezentativce, igrače koji su igrali prvu ligu s Hajdukom, Lokomotivom i drugim klubovima, pa nije čudno da do ovakvih pobjeda dolaze čak i kada cijelu utakmicu igraju s igračem manje, kao u ovom slučaju.

Što se dogodilo da je Ivan Anton Vasilj već u 9. minuti izazvao suca Andija Čačića da ga isključi? Nezadovoljan njegovom odlukom, ovaj nekadašnji igrač Hajduka došao je do njega te počeo vikati "Seronja jedan, dabogda umra", što je ponovio više puta. Kada je sudac vidio da ga drugačije neće skinuti s vrata, pokazao mu je crveni karton, nakon čega je Vasilj uz vrijeđanje napustio igralište.

Utakmica inače nije bila na posebno visokoj fair-play razini: žuti karton kod Zadra dobio je još i Josip Anić zbog napucavanja lopte u prekidu igre, dok je čak sedam igrača Sabunjara dobilo opomene - tri zbog preoštrog starta, dva zbog prigovora sucu te po jedan za namjerno igranje rukom i povlačenje za dres.

Unatoč brojčanom zaostatku, Zadar je bio dominantan tijekom cijele utakmice te je slavio uz tri gola Luke Zdrilića i dva Luke Begonje.

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA