Zadar

UMJESTO U RESTORAN ZAVRŠILI U MORE

Ilegalno vadio prstace dok ga policija nije ulovila na pustim stijenama

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom kojeg su policijski službenici u ponedjeljak prijepodne, u moru između otočića Veli i Mali Paranak (između otoka Rivanj i Sestrunj) zatekli u nedozvoljenom izlovu prstaca.

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom kojeg su policijski službenici u ponedjeljak prijepodne, u moru između otočića Veli i Mali Paranak (između otoka Rivanj i Sestrunj)  zatekli u nedozvoljenom izlovu prstaca.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađeno i oduzeto 289 komada prstaca, a nakon dovršenog istraživanja, protiv njega se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog uništenja zaštićenih prirodnih vrijednosti.

Doznajemo da su komisijskim potupkom prstaci  uništeni - vraćeni su more gdje neće preživjeti bez svog staništa.

Prstaci su vrlo skupocjene školjke s kojima se ilegalno opskrbljuju pojedini restorani već godinama.  Sada se, tvrde dobro upućeni, konzumiraju u  tzv. crnim kužinama.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA