Zadar

PREDSTAVLJA MEDLOBI

Inicijativa Savjeta mladih Grada Zadra - Iskustvom do posla

U subota, 27. listopada, od 11 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar održat će predstavljanje inicijative Savjeta mladih Grada Zadra pod nazivom "Iskustvom do posla" koja za cilj ima potaknuti novu perspektivu za mlade nezaposlene ljude u Zadru kojima je potrebno iskustvo u struci.

U subotu, 27. listopada, od 11 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar održat će predstavljanje inicijative Savjeta mladih Grada Zadra pod nazivom "Iskustvom do posla" koja za cilj ima potaknuti novu perspektivu za mlade nezaposlene ljude u Zadru kojima je potrebno iskustvo u struci.

O tome kako to izgleda u praksi te kakve su zakonske regulative, iz svog iskustva, govorit će Mateja Medlobi iz Volonterskog centra Zagreb kao koordinatorica projekata. Medlobi koordinira programe korporativnog i školskog volontiranja te održava specijalizirane edukacije o menadžmentu volontera. 

Na dolazak su pozvani srednjoškolci, studenti, mladi grada Zadra te poslodavci - privatne ili javne tvrtke kao i svi ostali zainteresirani.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA