Zadar

NOVO UZNEMIRAVANJE

Iza rešetaka mladi Zadranin koji opsjeda bivše djevojke

V.d. predsjednik Županijskog suda u Zadru Marijan Bitanga obavijestio je javnost kako je na jučerašnjem ročištu dežurni sudac istrage prihvatio prijedlog državnog odvjetnika i odredio istražni zatvor hrvatskom državljaninu rođenom 1993. koji je osnovano sumnjiv radi počinjenja kaznenog djela nametljivog ponašanja iz čl.140. Kaznenog zakona.

V.d. predsjednik Županijskog suda u Zadru Marijan Bitanga obavijestio je javnost kako je na jučerašnjem ročištu dežurni sudac istrage prihvatio prijedlog državnog odvjetnika i odredio istražni zatvor hrvatskom državljaninu rođenom 1993. godine, koji je osnovano sumnjiv radi počinjenja kaznenog djela nametljivog ponašanja.

- Istražni zatvor je određen radi opasnosti ponavljanja istovrsne kriminalne aktivnosti i opasnosti ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoka. Istražni zatvor traje od dana osumnjičenikovog uhićenja (20. svibnja) i temeljem ovog rješenja suca istrage može trajati najdulje mjesec dana, javio je Bitanga.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o mladom Zadraninu koji je opsjedao bivšu djevojku. Nakon prekida nije ju htio ostaviti na miru, već ju je učestalo uznemiravao pozivima. S obzirom da se tako ponašao i prema drugoj djevojci prije godinu dana, sudac je uvidio opasnost od ponavljanja kaznenog djela, pa će se 27-godišnjak od prekida "oporavljati" iza rešetaka.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA