SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711666800 AND gallery_id = 10491File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711666800, '10491', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Izlaznost na izbore u HDZ-u manja nego u ožujku - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

BIRAJU SE LOKALNI ČELNICI, REZULTATI U PONEDJELJAK

Izlaznost na izbore u HDZ-u manja nego u ožujku

Nakon što je u ožujku zbog epidemije koronavirusa odgođen taj dio unutarstranačkih izbora, članovi Hrvatske demokratske zajednice danas biraju vodstva županijskih, gradskih i općinskih odbora kojima pripaduju.

Nakon što je u ožujku zbog epidemije koronavirusa odgođen taj dio unutarstranačkih izbora, članovi Hrvatske demokratske zajednice danas biraju vodstva županijskih, gradskih i općinskih odbora kojima pripadaju.

U Zadarskoj županiji HDZ ima preko 12 tisuća članova, od čega ih je oko 3500 u samom gradu Zadru.

- Izbori protječu dobro. Još je teško procijeniti izlaznost, ali ona je svakako manja nego kada se birao predsjednik stranke, što je očekivano s obzirom na epidemiološku situaciju, rekao nam je tajnik Županijskog odbora HDZ-a i zamjenik gradonačelnika, Ante Babić.

Kao načelnik gradskog Stožera civilne zaštite on posebno motri i na provođenje epidemioloških mjera na biralištima.

- U Medulićevoj smo napravili dovoljan razmak za 4 glasača istovremeno, a postavljena su i dva punkta, na ulici i ispred vrata, rekao nam je Babić.

Rezultati će biti poznati tek sutra jer je, kako nam objasnio tajnik ŽO HDZ-a, zbog izbora izaslanika potrebno je minutu i pol za iščitavanje jednog glasačkog listića.

Podsjetimo, i prije objave rezultata poznato je da će ŽO nastaviti voditi Božidar Kalmeta, dok će novi predsjednik GO-a postati Šime Erlić. U većini jedinica lokalne samouprave također je samo jedan kandidat za predsjedničko mjesto, no ipak će biti zanimljivo vidjeti rezultate na pojedinim biračkim mjestima, gdje se za lokalne stranačke čelnike natječe više kandidata.

 

 

Zadarski HDZ-ovci biraju lokalne čelnike
Foto: 057info (Saša Čuka)
PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA