SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713823200 AND gallery_id = 7486File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713823200, '7486', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Jadrolinija usidrila brodove, Princ Zadra se probija - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

DRUGI DAN JUGA

Jadrolinija usidrila brodove, Princ Zadra se probija

Jadrolinija je i danas usidrila svoje brodove na zadarskom okružju.

Jadrolinija je i danas usidrila svoje brodove na zadarskom okružju. Zbog orkanskog juga Dora i dalje ne može ploviti Zadarskim kanalom te je u prekidu brodska linija Zadar-Preko.  

U odnosu na jučer uspostavljena je trajektna veza Biograd - Tkon. Kao i dan ranije u prekidu je brzobrodska linija Ist - Zapuntel - Brgulje - Molat u polaznom putovanju iz Ista bez pristajanja u luke Brgulje i Molat.

Prekinuta je i brzobrodska linija Brbinj - Božava - Zverinac - Sestrunj - Rivanj u polaznom putovanju iz Brbinja bez pristajanja u luke Božava, Sestrunj i Rivanj. 

Iz Miatoursa navode kako je katamaran Princ Zadra, koji je jučer cijeli dan bio usidren na jednom od pučinskih otoka, jutros isplovio iz Oliba. U Agenciji se nadaju kako će se linija poslijepodne uspostaviti s redovnim povratkom iz Zadra.

Olujno jugo raspuhalo Zadar
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA