Zabava

TUNA, SUSHI & WINE FESTIVAL - duži program

Jednu od dvije gala večeri vodit će Oliver Mlakar: odlično je - od tune je!

Prva gala večer održat će se 5. travnja u Arsenalu, a program počinje u 20 sati, kad će vrhunski chefovi Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin i Braco Sanjin za vas spremati specijalitete od tune i jadranske ribe.

Peti po redu Tuna, Sushi & Wine festival, koji predstavlja spoj i razmjenu iskustava kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa Hrvatske i Japana zajedno s gastronomskim doživljajem, održat će se od 5. do 14. travnja u Zadru,

Festival će biti podijeljen na stručni dio i program za javnost. Stručni dio obuhvaća edukaciju i stručnu izobrazbu chefova u sklopu Zadar Cooking Classa.

Festivalski program otvoren za javnost obuhvaća izradu origamija u Arheološkom muzeju, izložbu „Škur" fotografa Danijela Kolege u atriju Palače Cedulin, izložbu fotografija „Podmorje" Ivice Šoše na Poljani Šime Budinića, eno gastro kutak na Trgu Petra Zoranića uz svakodnevni cooking show, glazbeni program i predstavljanje japanskih borilačkih vještina zadarskih klubova te čak dvije gala večeri u Ilirijinom Arsenalu.

Prva gala večer održat će se 5. travnja u Arsenalu, a program počinje u 20 sati, kad će vrhunski chefovi Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin i Braco Sanjin
za vas spremati specijalitete od tune i jadranske ribe. Uz voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu, za zabavno-glazbeni program bit će zadužene sopranistica Nela Šarić, gitaristica Ana Vidović i glazbenica Natali Dizdar.

Druga gala večer održat će se 13. travnja uz nastupe Zorice Kondže i Natali Dizdar, a kroz večer će vas voditi legendarni Oliver Mlakar.

On je prije 22 godine u Zadru vodio spektakularno otvaranje Svjetskog prvenstva u podvodnom ribolovu kojeg je u Foši režirao Neven Stojaković i ekipa.

U petak je Oliver Mlakar dobio Večernjakovu ružu za životno djelo i duboki naklon publike u HNK.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA