Zabava

PROMO

GASTRO MANIFESTACIJA OD 24. RUJNA DO 3. LISTOPADA

Jesensko ruho drugog izdanja Street Food Festivala

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha prvog Zadar Street Food Festivala, koji se održavao na jednoj od najljepših lokacija u Zadru, Puntamici, neposredno uz beach bar Bamboo, najavljeno je drugo izdanje u jesenskom ruhu koje će se održavati od 24. rujna do 3. listopada 2021.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha prvog Zadar Street Food Festivala, koji se održava na jednoj od najljepših lokacija u Zadru, neposredno uz beach bar Bamboo na Puntamici, najavljeno je drugo izdanje u jesenskom ruhu koje će se održavati od 24. rujna do 3. listopada.

Unatoč epidemiološkim prilikama, Zadrani kao i gosti koji će se u tom razdoblju naći u Zadarskoj županiji, imaju priliku doživjeti jedinstveno gastronomsko iskustvo te okusiti jednostavna, ali vrhunska jela koja će pripremati zadarski ugostitelji.

Svoje sudjelovanje su potvrdili poznati restorani: Burgers & more, Maguro restaurant & sushi bar, Hedonist, Salsa rossa, Bamboo, Picnic, OX meet and Eat, Zadar wine festival i Delimaris fish & chips.

Festival će biti otvoren radnim danima od 16 do 23 sata, a subotom i nedjeljom od 11 do 23 sata. Posjetitelji će moći uživati u nastupima domaćih DJ-eva koji će se pobrinuti za vrhunsku atmosferu.

Važnost Zadar Street Food Festivala u obogaćivanju turističke ponude i ove su godine prepoznale Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Grada Zadra.

U realizaciji ove lijepe gastro priče pomažu i sponzori: Coca-Cola, Staropramen, Santa, Metro i BA-COM.

Više o Zadar Street Food Festivalu - Autumn Edition pronađite na: 

www.zadarfoodfestival.com
https://www.facebook.com/zadarstreetfoodfestival
https://www.instagram.com/zadar_street_food_festival/

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA