Biznis

PETI POKUŠAJ PRODAJE NA TRGOVAČKOM SUDU

Još niža cijena Adrijinog tvorničkog kruga - 6 milijuna eura

Cijena metra četvornog na ovoj atraktivnoj lokaciji u Gaženici tako je sada pala na svega 125 eura, a je li to dovoljan mamac kupcima vidjet će se 13. prosinca

Tvornički krug Adrije još uvijek nije zainteresirao kupca koji bi za njega izdvojio tražene iznose u postupku prodaje, pa je Trgovački sud u Zadru raspisao novi krug dražbe, u kojem će se kompleks površine 48.352 m2 s pripadajućim objektima prodavati za 6.070.650,03 eura.

Na prvoj dražbi prodavao se za 12 milijuna eura, slijedila su sniženja na svakoj sljedećoj, ali je cijena sada pala na pola procijenjene vrijednosti. Cijena metra četvornog na ovoj atraktivnoj lokaciji u Gaženici tako je sada pala na svega 125 eura, a je li to dovoljan mamac kupcima vidjet će se 13. prosinca.

Osim tvorničkog kruga toga dana ponovno će se pokušati prodati razrušena zgrada pršutane u Drnišu (164.745 eura), 31-metarski motorni brod Adria Eva, koji se sada cijeni na svega 57 tisuća eura bez PDV-a, kao i različita oprema za proizvodnju sardina, limenih kutija i različiti alati za ukupno 1,85 milijuna kuna.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA