Zabava

PROMO

GOSTOVANJE U ETERU RADIJA 057

Jure o novoj baladi, dojmovima s Dore i planovima za daljnju karijeru

Mladi zadarski glazbenik Jure Brkljača gostovao je na Radiju 057 povodom svog subotnjeg nastupa na povratničkoj Dori s baladom "Ne postojim kad nisi tu" Miroslava Rusa.

Mladi zadarski glazbenik Jure Brkljača gostovao je na Radiju 057 povodom svog subotnjeg nastupa na povratničkoj Dori s baladom "Ne postojim kad nisi tu" Miroslava Rusa, koji je i ovoga puta pokazao kako savršeno spaja pjevače sa svojim pjesmama. Naime, od svih 16 predstavljenih pjesama, Jurina pjesma je po glasovima publike, bila najbolje plasirana od skladbi izvedenih na hrvatskom jeziku.

- Jure i ja smo imali cilj promovirati našu pjesmu na jednom tako velikom projektu kao što je Dora. Plasmanom u finalnu večer to nam je i uspjelo i uvjeren sam da će ta pjesma u sljedeća tri mjeseca uraditi za Juru veliki posao, to jest skrenuti pažnju na jednog vanserijskog mladog pjevača. Znam da smo s time iskočili iz svih pretpostavki kakva pjesma treba za daljnji uspjeh na Eurosongu, ali naš cilj je bio pjesma koja će imati duži vijek trajanja i po meni smo uspjeli u tome, izjavio je autor pjesme Miroslav Rus.

Po riječima Jure, koji je svoju glazbenu karijeru započeo u glazbenom showu The Voice, a zatim je nastavio pjevati i u vrlo popularnoj HRT-ovoj emisiji A strana, biti na pozornici Dore je velik bonus: 

- Sretan sam ako sam uspio iznijeti tako veliku pjesmu do srca ljudi. Ljudi već pjevaju pjesmu, što je za mene najveća pobjeda. U svakom natjecanju u kojem sam bio, najveće priznanje mi je predstavljalo mišljenje publike, koje se s vremenom najbolje pokaže. Presretan sam što toliko mlad, imam privilegiju pjevati tako veliku pjesmu.

Prvi Jurin album u planu je do kraja godine. Nakon uspješnih pjesama "Druga strana", "Pristani na sve", "Što osjećaš ti" i "Ona me vuče" - koju je izveo i danas na Radiju, Jure ima novi hit. 

Poslušajte ga!


View on YouTube

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA