Zadar

NEODGOVORAN ODNOS PREMA GRAĐANIMA

Kad se otvara Ulica Nikole Šubića Zrinskog?

Zadarska javnost dezinformirana je zahvaljujući gradskoj upravi iz koje je prošlog tjedna najavljno i jučer nam potvređno kako će se Ulica Nikole Šubića Zrinskog u utorak pustiti u promet.

Zadarska javnost dezinformirana je zahvaljujući gradskoj upravi iz koje je prošlog tjedna najavljno i jučer nam potvrđeno kako će se Ulica Nikole Šubića Zrinskog u utorak pustiti u promet.

Hrvatske ceste, kao investitori, ostaju pri najavi da će se ta četverotračna cesta službeno otvoriti u srijedu. No ako se sve uspije završiti sa samaforizacijom, postoji mogućnost da se cesta pusti u promet već večeras, doznali smo u zadarskoj ispostavi Hrvatskih cesta.

Na žalost građana, niti jedna a niti druga strana nisu reagirali na pojavu dvostrukog datuma otvaranja. Dakle, u Zadru ne postoji koordinacija kada su u pitanju radovi na javnoj površini, u ovom slučaju na državnim cestama kroz Zadar. Hrvatske ceste su uložile preko 40 milijuna kuna u obnovu prometnica od Bulevara do Liburnske obale. Proširenje Ulice Nikole Šubića Zrinskog javnost smatra promašenim projektom, a možda su oni koji su davali upute i oni koji su projektirali unaprijed vidjeli potrebu za takvim prometnim rješenjem.

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA