Zadar

BEKONAČNA PROMETNA GUŽVA U TOM DIJELU GRADA

Kada završe radovi na Tuđmanovoj, EVN će kopati na Putu Stanova

Radovi na asfaltiranju raskrižja Tuđmanove i Puta Murvice, koji su počeli u srijedu, izazvali su lančanu reakciju na Bulevaru.

Radovi na asfaltiranju raskrižja Tuđmanove i Puta Murvice, koji su počeli u srijedu, izazvali su lančanu reakciju na Bulevaru. Asfaltiranje koje bi se trebalo završiti danas do 18 sati, dodatno je ometeno kišom.

Ulica Ante Starčevića pretvorena je u jednu dugu kolonu vozila kao što se to mjesecima događa na Putu Murvice s čepom na rotoru. Na njemu se blokira promet koji s rotora dolazi iz Ulice Hrvoja Ćustića prema semaforiziranom raskrižju na Bulevaru.

Radovi na Tuđmanovoj ulici završit će 22. veljače. Doznajemo kako će izvođač radova, Sarađen u ugovorenom roku biti gotov s radovima na još 70-ak metara Tuđmanove koja bi se na jesen trebala širiti u režiji Grada Zadra.

Nema sumnje da će pritisak na Murvičku ulicu ostati jer se radovi od 30 dana ponovno otvaraju početkom posljednjeg tjedna u veljači na paralelnoj ulici - Put Stanova. Od pročelnika za komunalne poslove, Robertina Dujele, doznajemo kako je EVN dobio suglasnost za postavljanje plinskih cijevi na Putu Stanova, ulici koja je na toj dionici lani sanirana. Međutim, EVN će kopati jedan kolnički trak od ulaska u bivšu vojarnu (kod Vodovoda) do spoja s Ulicom Domovinskog rata. EVN je dobio suglasnost pod uvjetom da asfaltira cijeli taj kolnički trak. Promet će se regulirati uz pomoć mobilnog semafora, a odvijat će se u fazama od po 100 metara.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA