Sport

SEDAM ZLATA

Kadeti i juniori KSV Zadar s 18 medalja na prvenstvu

Ovaj vikend u Zadru održano je Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu.

Ovog vikenda u Zadru održano je Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu. Na natjecanju je nastupilo 10. kadeta i juniora KSV Zadar i postigli su odlične rezultate. Osvojili su 18 medalja, od čega sedam zlata, pet srebra i šest bronci. 

Zlatne medalje osvojili su Matej Nevešćanin, Marko Profaca i Lora Magaš. U kategoriji juniora Diego Bajlo osvojio je 3. mjesto sa daske 1m, dok je sa daske 3m i tornja osvojio 4. mjesto. Kod juniorki Bruna Huljev osvojila je 2. mjesto sa daske 1m i 3m, dok je sa tornja osvojila 3. mjesto. U disciplini sinkro 3m osvojila je 2. mjesto sa Tesom Pavleković iz Medveščaka.

Kadetkinja Lora Magaš osvojila je 1. mjesto sa daske 1m, 3m i sa tornja. U disciplini sinkro 3m osvojila je 3. mjesto u paru sa Jurja Beganović iz KSV Nemo.

U kategoriji kadeta Matej Nevešćanin osvojio je 1. mjesto sa daske 1m i 3m dok je sa tornja osvojio 3. mjesto. Sinkro par Matej Nevešćanin - Marko Profaca osvojio 1. mjesto sa daske 3m. Marko Profaca osvojio je 1. mjesto sa tornja dok je sa daske 3m osvojio 4. mjesto, a u disciplini daska 1m 5. mjesto. Marko Huljev osvojio je 6. mjesto sa daske 1m i 3m, a sa tornja 7. mjesto. Luka Živaljić osvojio je 6. mjesto sa tornja, 7. mjesto sa daske 3m i 9. mjesto sa daske 1m. Sinkro par Marko Huljev-Mikula Miočić sa daske 3m osvojili su 4. mjesto.

U kategoriji mladjih kadeta Mikula Miočić osvojio je 2. mjesto sa daske 3m i tornja dok je sa daske 1m osvojio 3. mjesto. Luigi Čurković osvojio je 3. mjesto sa daske 3m, dok je sa daske 1m osvojio 6. mjesto. Patrik Samardžija sa daske 1m osvojio je 7. mjesto. Sinkro par Luigi Čurković - Karlo Perić iz KSV Flipper osvojio je 6. mjesto.

Za KSV Flipper nastupio je Zadranin Karlo Perić i osvojio 4. mjesto sa daske 3m i 5. mjesto sa daske 1m.

U sklopu otvaranja natjecanja proglašeni su najuspješniji skakači za 2018 godinu. Kadet Marko Profaca proglašen je za mladu nadu!

Djecu su pratili treneri Šime Perić i Jurica Kurjak.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA