Sport

TURNIR DENIS ŠPIKA

Kadeti Zadra u finalu svladali Split, najbolji igrač Horvat

Posljednjeg dana 22. Međunarodnog memorijalnog turnira "Denis Špika" za kadete i juniore u Zadru odigrane su utakmice za poredak.

Posljednjeg dana 22. Međunarodnog memorijalnog turnira "Denis Špika" za kadete i juniore u Zadru odigrane su utakmice za poredak. Kadeti Zadra su u finalu nadigrali vršnjake iz Splita s uvjerljivih 93 - 64, piše KK Zadar.

Juniorski turnir pripao je Cedeviti Junior koja je u finalu slavila protiv Cedevite Olimpija 88 - 72. U juniorskoj konkurenciji predstavnici domaćina i organizatora turnira KK Sonik Puntamika osvojili su četvrto mjesto dok su kadeti bili peti.

U najboljoj petorci kod kadeta su Domagoj Horvat (Zadar), David Pavin (Sonik Puntamika), Marko Vučić (Cibona), Antonio Šantić (Split) i Ante Beljan (Zadar). Domagoj Horvat proglašen je najboljim igračem u kadetskom uzrastu dok je David Pavin najbolji strijelac.

Kod juniora u petorci turnira su Roko Gizdavčić (Split), Renato Serdarušić (Cedevita junior), Miha Crkvenik (Cedevita Olimpija), Šime Keserović (Sonik Puntamika) i Matej Bošnjak (Cedevita Junior). Matej Bošnjak je i najbolji igrač turnira dok je igrač Cibone Noa Svoboda, najbolji strijelac (023).

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA