Zadar

NEMA NI KUĆNIH MAJSTORA

Kadroviranje bolnice: poništen natječaj za specijalizaciju iz pedijatrije

Zadarska bolnica poništila je natječaj za specijalizaciju iz pedijatrije koja je jako tražena kao i gotovi specijalisti.

ZADAR- Zadarska bolnica poništila je natječaj za specijalizaciju iz pedijatrije koja je jako tražena kao i gotovi specijalisti. Odluku o poništenju natječaja, vjerojatno zato što ima dovoljno specijalizanata, donio je ravnatelj dr. Željko Čulina. To je jedini bolnički odjel koji možda ima dovoljno dječjih liječnika i onih koji će to postati ali nema šefa, i to već godinama. Tako se  rukovoditelj Odjela pedijatrije nije izabrao niti na posljednjem natječaju.

Ravnatelj bolnice je i potpisnik natječaja objavljenog polovicom listopada za specijalizaciju iz pedijatrije. Bio je to i natječaj kojim se, po tko zna koji put nudila specijalizacija iz hitne medicine na koju se nitko nije javio pa će i taj dio natječaja biti poništen.

Za sada je poništen i natječaj za dva mjesta na određeno kućnih majstora - kotlovničara i električara. Već ranije poništen je natječaj za pomoćnog radnika u zadarskoj bolnici koja ne samo da im problema sa zapošljavanjem medicinskog osoblja već i ostalih, manje atraktivnih struka.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA