SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 10089File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '10089', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Kalmeta podsjeća birače: svi oni dođu jednom u četiri godine i poslije zaborave Zadar - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

FOTO: PREDIZBORNA SUBOTA NA UŽARENOM TRGU

Kalmeta podsjeća birače: svi oni dođu jednom u četiri godine i poslije zaborave Zadar

Na zadarskom Trgu danas je carevala ljetna žega i pojačana doza politike.

Na zadarskom Trgu danas je carevala ljetna žega uz pojačanu dozu politike. Posljednje je predizborna subota koju su iskoristile tri političke opcije i jedan s imenom i prezimenom za pokazivanje i darivanje građana.

Raspored je uvijek isti. Na jednoj strani HDZ, nasuprot SDP a u sredini nešto treće. Jedni su dijelili kape i narukvice, drugi privjeske i olovke, a u sredini se jelo i pilo na pršutijadi koju je priredio Stipe Petrina iz Primoštena.

- Svi oni pojave se jednom u četiri godine, dok traje kampanja. Obećavaju sve i svašta, a čime prođu kroz Sv. Rok ili odu prema jugu, zaborave Zadar i Zadarsku županiju. Nikada takvi neće se boriti niti lobirati za zadarske interese u Zagrebu, pokazalo se to i u dosadašnjem političkom životu, izjavio je Božidar Kalmeta, doajen zadarske političke scene.

Štand HDZ-a posljednji je zatvoren na Trgu, a Kalmeta je stigao kako bi u ime liste HDZ-a pozvao birače svih generacija da ne nasjedaju na takve koji su u prolazu kroz Zadar. - Duboko sam uvjeren i siguran kako treba dati glas ovdašnjim ljudima s liste koji dijele sudbinu s građanima i žive ovaj Grad i Županiju petkom i svetkom, poručio je Kalmeta.

 

Predizborna kampanja na Trgu
Foto: 057info (Saša Čuka)
PRIKAŽI KOMENTARE (31)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA