Kultura

GENERATOR KULTURE

Kamp ilustracija nova prilika za mlade Benkovčane

Kamp ilustracija, petodnevni program za mlade s područja Benkovca od 17 do 29 godina starosti koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča, održat će se od 17. do 22. kolovoza na otoku Ižu, u kampu hotela Korinjak.

Kamp ilustracija, petodnevni program za mlade s područja Benkovca od 17 do 29 godina starosti koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča, održat će se od 17. do 22. kolovoza na otoku Ižu, u kampu hotela Korinjak. Program je prikladan za početnike kao i za napredne.

Tijekom radionica sudionici će imati priliku otkriti različite tehnike ilustracije i predstaviti priču kroz slike pod vodstvom ilustratorice Hane Tintor i ilustratorom i dizajnerom Filipom Peraić.

Sudjelovanje na kampu je besplatno, a za sudionike i volontere su besplatno osigurani obroci, šator, materijal za crtanje i troškovi javnog prijevoza. Broj mjesta je ograničen.

Za sudjelovanje na kampu je potrebno ispuniti prijavnicu. Više informacija o programu, kao i načinu prijave, možete saznati na linku.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA