Sport

RUKOMETNA EUFORIJA U ZADRU

Kauboji napunili Narodni trg i rasprodali Višnjik

Ovaj vikend u Zadru obilježit će rukomet. Uoči kvalifikacijske utakmice sa Srbijom u nedjelju na Višnjiku, hrvatski reprezentativci jutros su se na Narodnom trgu družili s građanima Zadra.

Zadrom je zavladala rukometna euforija. Uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020., hrvatski reprezentativci jutros su se na Narodnom trgu družili s građanima Zadra, posebno onim najmlađima. 

Veliki interes za razgovorima, fotografijama i autogramima dirnuo je rukometaše koji su se svima zahvalili od srca. Nakon remija u Beogradu (25:25), momčad Line Červara sutra će se u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku ponovno susresti s reprezentacijom Srbije. Podrške neće nedostajati jer je utakmica - rasprodana. 

S obzirom na velik broj posjetitelja, policija je izdala posebne upute. U vremenu od 18 do 23:30 sati u blizini dvorane „Krešimir Ćosić" na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazu dvorani te će policijski službenici regulirati promet u ulicama: Splitska ulica, ulica Domovinskog rata i ulica Slavka Perovića. 

Iz Sportskog centra Višnjik zamolili su sve vlasnike kamiona i priključnih te ostalih vozila koji su parkirani na sjevernom parkiralištu u sklopu Višnjika da spomenuta vozila uklone najkasnije do nedjelje u 17 sati.

- Pozivaju se svi posjetitelji i navijači da se prije utakmice, za vrijeme odigravanja utakmice i nakon utakmice ponašaju fer, korektno i sportski kako bi ova utakmica prošla u primjernom ozračju vrhunskog sportskog događaja. Budimo fair-play navijači s poštovanjem i tolerancijom prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima, pozvali su iz PU zadarske.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA