Sport

U POBJEDNIČKOM NALETU

KK Sonik Puntamike u gostima kod Zaboka

Iz KK Sonik Puntamike najavili su novu utakmuicu koju će u subotu 17. listopada Puntamičani odigrati kod Zaboka.

 

 

Nakon pet odigranih kola u kojima je momčad Sonik Puntamike odigrala tri gostujuće utakmice i imala jedan ogled s ABA-ligašem zadarski premijerligaš se s omjerom pobjeda i poraza 4-1, zajedno sa Zadrom i Cibonom, nalazi na vrhu poretka elitnog razreda hrvatske košarke. Tu je i Gorica s omjerom 3-1 i utakmicom manje zbog zaraze u svlačionici.

- Od prvog dana otkada sam došao osjetio sam jednu dobru vibru i atmosferu. To se sada i vidi po rezultatima. Sve zasluge za ovakvo otvaranje sezone idu igračima, skromno poručuje strateg Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić.

Prvenstvo je dugo, valja odigrati još 28 utakmica i doigravanje.

- Zabok je značajno kvalitetnija momčad nego je bio početkom sezone. Pojačali su se Petrom Marićem i Damirom Markotom, igraju jako dobro, posebice doma. Utakmica je to koja od nas zahtjeva jednaku energiju kao i ona koju smo u srijedu odigrali protiv Splita. Očekujem kvalitetnu utakmicu i da ponovno damo svoj maksimum. Bit će zanimljivo vidjeti kako ćemo reagirati nakon odličnog izdanja protiv Splita, zaključio je Vlašić.

Ponajbolji igrač Sonik Puntamike ove sezone Lovre Runjić očekuje tešku utakmicu.
- U Zaboku nikad nije bilo lako igrati. Uz sve to imali smo utakmicu sa Splitom u srijedu i tu smo se dosta istrošili. Unatoč tome, izgovora nema, u dobro smo ritmu i tako bi htjeli nastaviti i dalje.

Utakmica Zabok - Sonik Puntamika započinje u 19 sati uz izravan prijenos na HKS-TV-u i Hrvatskom radiju Zadar.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA