Sport

PRVA ABA DOMAĆA UTAKMICA

KK Zadar dočekuje Krku koja je tek počela s treningom

Nakon dužeg puta i dva gostovanja u Beogradu i Osijeku, momčad Zadra će u ponedjeljak, 19. listopada u Krešinom domu ugostiti Krku, utakmica počinje u 18 sati.

Nakon dužeg puta i dva gostovanja u Beogradu i Osijeku, momčad Zadra će u ponedjeljak, 19. listopada u Krešinom domu ugostiti Krku, utakmica počinje u 18 sati.

Zadar je sezonu u ABA ligi otvorio s dva poraza, prošlog vikenda protiv Mornara i Mege Soccerbet. Krka je do sad odigrala samo jedno kolo u regionalnom natjecanju protiv Cedevite Olimpije, gdje su u Ljubljani poraženi rezultatom 77:69. Nakon što je jedan igrač Cedevite Olimpije dobio pozitivan test na COVID-19, obje momčadi su bile u samoizolaciji. Krka je izašla iz samoizolacije u utorak i u ponedjeljak će protiv Zadra, odigrati prvu utakmicu nakon slovenskog derbija.

"Možemo i moramo očekivati Zadar koji će biti bolji, kompaktniji i Zadar s velikim motivom za pobjedom. Mislim da je Krka počela trenirati u utorak, vidjet ćemo u kakvom će stanju oni doći. Igramo kod kuće i moramo sve napraviti da upišemo prvu pobjedu u ABA ligi," kazao je Veljko Mršić.

"Nažalost nismo započeli sezonu kako smo trebali. Nadam se da ćemo protiv Krke upisati svoju prvu pobjedu u ABA ligi ove sezone. Znamo da nam neće biti jednostavno, Krka je dobra ekipa i dobro su odigrali protiv Cedevite Olimpije, gdje su 35. minuta bili u egalu s njima i tek u završnici su pali. Oni također imaju dosta iskusnih igrača poput Roka Stipčevića i Luke Lapornika. Mi moramo dati sve od sebe, biti koncentrirani, jednostavno moramo odigrati svoju najbolju utakmicu do sad," istaknuo je Dominic Gilbert.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA