Sport

ZAOSTALA UTAKMICA NAJAVLJENA U NEDJELJU

KK Zadar pod vodstvom Perinčića dočekuje Cedevitu Olimpija

Zadar u nedjelju, 10. siječnja dočekuje Cedevitu Olimpiju u zaostaloj utakmici 9. kola ABA lige.

Zadar u nedjelju, 10. siječnja dočekuje Cedevitu Olimpiju u zaostaloj utakmici 9. kola ABA lige.

Zadarska momčad se pokušava vratiti u sportsku formu nakon što su ih zaustavili problemi s koronavirusom. Vodeća ekipa u domaćem prvenstvu je u prošlom kolu poražena od Crvene Zvezde u Beogradu. Cedevita Olimpija nakon deset odigranih utakmica ima sedam pobjeda i tri poraza, u prošlom kolu regionalne lige svladali su Megu Soccerbet također u Beogradu. Zadar će ovu utakmicu odigrati bez novog igrača Antonia Jordana. Prošle sezone Zadar i Cedevita Olimpija mjerili su snage dva puta, obje ekipe su ostvarile pobjede na domaćem terenu. Početak utakmice je zakazan za nedjelju u 17 sati.

"U nedjelju nas čeka jedna izuzetno zanimljiva utakmica protiv jako zahtjevnog protivnika. Napadački jako kvalitetna ekipa s jako puno vrhunski šutera, to znači da će nam obrana biti ključ. Ne smijemo dopustiti da lagano ulaze u šuteve za tri poena jer imaju puno igrača koji mogu u serijama pogađati veliki broj šuteva. Situacija je drugačija nego što je bila protiv Zvezde, trenirali smo dobro ovaj tjedan, vratio nam se Mavra. Jedino što me zabrinjava je povreda Martina Junakovića, nadam se da će biti spreman za utakmicu. Ali imamo dva najbolja fizioterapeuta u gradu, Mladena i Renea, siguran sam da će napraviti sve da osposobe Martina da može igrati jer nam je Martin jako bitan u ovom trenutku iz razloga što Dominik još uvijek traži sportsku formu. Generalno sam zadovoljan kako smo trenirali ovaj tjedan,izjavio je pomoćni trener, Ivan Perinčić.

"Možemo očekivati da damo milijun posto od sebe. Mi se nemamo što bojati ni imati neki preveliki respekt prema njima. Naravno moramo se spremiti na to da je to jedna dobra i talentirana momčad, na kraj krajeva skupa momčad, koja je napravljena za najviše ciljeve u ABA ligi. Mislim da mi moramo tražiti svoju šansu," najavio je utakmicu kapetan Dominik Mavra.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA