Sport

NIJE SAMO GLASINA

KK Zadar potvrdio probleme s Wrotenom: obratili smo se FIBA-i

Dan kasnije, 5. kolovoza 2019. godine došlo je do određenih poteškoća u komunikaciji između vodstva kluba i Wrotena, koje su potencirane od strane igrača.

Zbog izrazito velikog interesa javnosti i medija oko novog igrača Košarkaškog kluba Zadar, Tony Wroten Jr., na klupskoj stranici objavljeno je priopćenje kojim se želi pojasniti i približiti nastalu situaciju.

- S navedenim igračem nakon pregovora s vodstvom kluba preko službenog agenta koji ga zastupa u sklapanju ugovora i suradnji s profesionalnim sportskim kolektivima, 4. kolovoza 2019. godine potpisan je ugovor o suradnji za sezonu 2019./20. s Košarkaškim klubom Zadar.

Dan kasnije, 5. kolovoza 2019. godine došlo je do određenih poteškoća u komunikaciji između vodstva kluba i Wrotena, koje su potencirane od strane igrača.

Iako vodstvo kluba ulaže značajne napore kako bi se cjelokupna novonastala situacija riješila u mirnom i prijateljskom ozračju, zatraženo je očitovanje viših instanci, u ovom slučaju nadležne košarkaške institucije, FIBA-e (International Basketball Federation).

Ugovor o sportskoj suradnji kojim se Klub zaštitio svim potrebnim stavkama, kao takav je važeći, jer je u pregovorima ovjeren i potpisan od strane svih službenih osoba kao što je slučaj u sklapanju svake suradnje ovakve vrste.

Mi u klubu i dalje vjerujemo u pozitivan ishod ovog slučaja, ali ćemo u međuvremenu poduzeti sve potrebne radnje da zaštitimo interese KK Zadar, stoji u objavi.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA