Zabava

14. GODINA ZAREDOM

Klapa Intrade nastavlja zagrebačku adventsku tradiciju

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju 14. po redu adventski koncert u Zagrebu, 6. prosinca u KC Dražen Petrović.

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju 14. po redu adventski koncert u Zagrebu, 6. prosinca u KC Dražen Petrović. Na vrhunski uređenoj pozornici ugostit će svoje prijatelje iz ravnice - Bosutske bećare.

Uzastopni zagrebački koncerti postali su lijepa tradicija brojnim društvima i obiteljima kojima je ovo nezaobilazni dio prosinca. 

- Na tim koncertima nalazi se Hrvatska u malom. To treba doživiti i to se ne može objasniti drugačije nego pismom, rekao je Tomislav Bralić.

Ovi izvanredni dalmatinski pjevači toliko su dobro poznati da su zaista glazbeni raritet na našim prostorima, ali i šire. Specifičan bariton Tomislava Bralića i otvorenost klape Intrade osvajaju na prvo druženje pa ne čudi što imaju svoju vjernu publiku različite dobi. Ljudi iz raznih dijelova svijeta žele redovito sudjelovati na ovom glazbeno-scenskom spektaklu koji uvijek izazove prekrasne reakcije publike i za koji se traži karta više. 

Kada su ga jednom pitali u čemu je tajna njihovoga uspjeha, Tomislav Bralić rekao je:

- Tajna je u našim pjesmama. Svaka nosi neku poruku. Za mene je svaka naša pjesma oda radosti... Osim toga, neki kažu da i lijepo pjevamo.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA