Kultura

NOVI TERMIN

„Kod Lepanta, sunce moje" na rasporedu u četvrtak

„Kod Lepanta, sunce moje" vizualizacija je predloška za kazališnu igru ili uprizorenje arhaične poeme Ljube Stipišića Delmate

Nakon što je, zbog nepredviđenih okolnosti, predstava Kazališne amaterske udruge AKU Kuntrata „Ljubo Stipišić Delmata - Kod Lepanta, sunce moje" u sklopu projekta „K.IN.O - centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje" kojeg provodi „Zajednica udruga Centar nezavisne kulture" Zadar, odgođena, ista će se održati i to u četvrtak 6. kolovoza 2020. godine u 21:00 sat, u zgradi Stare škole, Put Primorja 1, 23207 Sv. Filip i Jakov.

„Kod Lepanta, sunce moje" vizualizacija je predloška za kazališnu igru ili uprizorenje arhaične poeme Ljube Stipišića Delmate (1938-2011.), skladatelja, pjesnika, melografa, dirigenta, slikara i sakupljača narodnog blaga širokog spektra, koji je jednu od najemotivnijih svojih pjesama posvetio bitci kod Lepanta 1571. godine.

Nakon predstave, u 22 sata, u KINO dvorani Sv. Filip i Jakov, očekuje Vas prikazivanje ulomka iz filma o Ljubi Stipišiću Delmati, autora Matka Petrića, a u Tinelu možete razgledati izložbu o kazališnom amaterizmu u Sv. Filipu i Jakovu.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA