Zadar

UZ HITNI PRIJEM JOŠ DVA SLUČAJA

Koronavirusom zaraženi stariji muškarac i mlada djevojka iz Zadarske županije

Tri su nova slučaja zaraze koronavirusom na području Zadarske županije (uključujući i pacijenta za kojega smo jučer poslijepodne izvijestili). Radi se o dvije muške osobe starije dobi i jednoj mladoj djevojci, a dolaze iz Zadra, Vira i Zemunika Donjeg, priopćili su iz Stožera civilne zaštite.

"Tri su nova slučaja zaraze koronavirusom na području Zadarske županije (uključujući i pacijenta za kojega smo jučer poslijepodne izvijestili). Radi se o dvije muške osobe starije dobi i jednoj mladoj djevojci, a dolaze iz Zadra, Vira i Zemunika Donjeg", priopćili su iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije.

Novost za javnost su, dakle, dva slučaja, a iako su iz Stožera jučer najavili više detalja o okolnostima zaprimanja pacijenta starije životne dobi zbog kojeg je privremeno bio zatvoren Objedinjeni hitni bolnički prijem u Zadru, u današnjem priopćenju o tome nema ni jedne jedine riječi, koja bi otklonila sumnje građana na "prikrivanje propusta". Još uvijek nije poznat ni broj medicinskih djelatnika koji je nakon ovog slučaja završio u samoizolaciji.

- Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 140 uzoraka. Na COVID 1 odjelu Opće bolnice Zadar hospitalizirano je pet pacijenata, a u samoizolaciji su 132 osobe. U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenje mjere samoizolacije, navodi se u priopćenju za javnost.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA