Zadar

ZOOM KONFERENCIJA

Kraj projekta razvoja plavog obrazovanja na Sveučilištu

U četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 16 sati putem Zoom platforme održat će se završna konferencija projekta BE UNIZD - Internacionalizacija plavog obrazovanja Sveučilišta u Zadru.

U četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 16 sati putem Zoom platforme održat će se završna konferencija projekta BE UNIZD - Internacionalizacija plavog obrazovanja Sveučilišta u Zadru. Na završnoj konferenciji predstavit će se sve provedene aktivnosti kao i svi ostvareni rezultati tijekom projekta.

Završnom konferencijom obilježit će se kraj projekta čija je provedba započela 12. listopada 2018. godine. Projekt BE UNIZD - Internacionalizacija plavog obrazovanja Sveučilišta u Zadru financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz natječaj Internacionalizacija visokog obrazovanja ukupne vrijednosti 1.788.718,40 kuna, od kojih su sve bespovratna sredstva. Nositelj projekta je Sveučilište u Zadru, a partner je Tankerska plovidba d.d.

Provedbom projekta nastojala se povećati kvaliteta i relevantnost Sveučilišta u Zadru kroz internacionalizaciju - razvojem i uspostavom združenog diplomskog studija na engleskom jeziku te razvojem kolegija na engleskom jeziku u STEM području.

Linku za sudjelovanje putem Zooma možete pristupiti ovdje. (Meeting ID: 937 3055 6344, Passcode: 820408)

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA