Sport

ZADARSKE ATLETIČARKE

Laura Bartulov i Sara Šandrić na prvenstvu Balkana

Laura Bartulov, mlada i perspektivna atletičarka Atletskog kluba Alojzije Stepinac Zadar pozvana je u atletsku reprezentaciju koja će nastupiti u skoku udalj na prvenstvu Balkana za mlađe juniorke.

Laura Bartulov, mlada i perspektivna atletičarka Atletskog kluba Alojzije Stepinac Zadar pozvana je u atletsku reprezentaciju koja će nastupiti u skoku udalj na prvenstvu Balkana za mlađe juniorke. Laura je državna prvakinja u skoku udalj za mlađe juniorke 5.74 i stim rezultatom je trenutno najbolja u skoku udalj i među juniorkama u Hrvatskoj .

- Očekujem dobar nastup spremna sam marljivo treniram i nadam se odličnim skokovima jer će i konkurencija biti jaka. Zahvaljujem izborniku Dragi Palčiću na pozivu jer nositi nacionalni dres je nešto posebno što me veseli, rekla je Laura tim povodom.

Na put u Istanbul iz Zadra putuje i Sara Šandrić iz AK Olimpionik u skoku uvis.  Veliko priznanje radu u zadarskoj atletici uoptpunjuje trener u AK Alojzije Stepinac, Mate Bulić koji također putuje s reprezentacijom.

Ono što smo najavljivali to pomalo i ostvarujemo razvijamo klub u svim dobnim uzrastima od najmlađih do seniora. Radimo strpljivo i na duge staze. Poziv naših atletičara i trenera u reprezentaciju je tome dokaz a i poticaj ostalima u klubu da marljivo treniraju i ustraju na svom sportskom putu Laura sretno u Istambulu izjavio je predsjednik kluba, Mladen Peša.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA