Zadar

RASPISANI IZBORI ZA MO

Liste za Jazine, Premudu i Silbu predaju se do 21. listopada

Gradsko vijeće Grada Zadra donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora Grada Zadra, Jazine I, Premuda i Silba, koja je stupila na snagu danom objave u „ Glasniku Grada Zadra „ 7. listopada 2019.

Predsjednica Izbornog povjerenstva Jadranka Nižić - Peroš obavještava javnost kako je u ponedjeljak stupila na snagu odluka Gradskog vijeća o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora Grada Zadra, Jazine I, Premuda i Silba.

Riječ je o mjesnim odborima koji na prošlim izborima nisu dobili novo vodstvo. Dok se za otočne mjesne odbore nitko nije javio, u Jazinama se vodila velika bitka između HDZ-ove liste, koja je s partnerima osvojila tri mandata, te liste Zadarskog bloka i nezavisnog Borisa Marina, koje su osvojila po dva mandata. Kako ni iz nekoliko pokušaja nije došlo do suradnje i izbora predsjednika, mjesni odbor je raspušten.

Novi izbori održat će se u nedjelju 10. studenog. Izborno povjerenstvo mjesnih odbora Grada Zadra smješteno je u zgradi Trgovačkog i Prekršajnog suda u Zadru, u ul. Dr. Franje Tuđmana br. 35., soba broj 21.

Članovi stalnog sastava Izbornog povjerenstva mjesnih odbora su: Jadranka Nižić - Peroš (predsjednica) Hrvoje Visković (zamjenik predsjednice) te članice Danijela Števanja, Nediljka Dereta, Ana Markač i Ana Mišlov.

Prijedlozi lista za izbor članova vijeća mjesnih odbora moraju biti dostavljeni Izbornom povjerenstvu mjesnih odbora Grada Zadra, najkasnije u roku od četrnaest dana od dana stupanja na snagu odluke o raspisivanju izbora, dakle do 21. listopada 2019. do 24:00 sata.

Telefonski broj povjerenstva: 292 - 292, fax: 292 - 220, a radno vrijeme je svakim radnim danom od 09,00 do 14,00 sati, dok će 21. listopada raditi od 08,00 do 24:00 sati.

Obrasce potrebne za kandidiranje ( OMO-1, OMO-2 i OMO-3 ) možete preuzeti na www.grad-zadar.hr ili u Izbornom povjerenstvu za mjesne odbora Grada Zadra. Sve informacije vezane za izbore možete pronaći na www.grad-zadar.hr. Očitovanje kandidata o prihvaćanju kandidature mora biti ovjereno od strane javnog bilježnika ili Izbornog povjerenstva mjesnih odbora Grada Zadra.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA